Bedenktijd en retourneren
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van een gedeelte van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.
Wij nemen de verzendkosten voor het eventueel vervangende product voor onze rekening.

Zodra wij de artikelen in goede staat retour ontvangen hebben zullen wij het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst crediteren.

Voor het retourneren van de artikelen dient u voor het opsturen gebruik te maken van ons online formulier.

Let op: Make-up valt onder hygiënische goederen. We kunnen daarom geen make-up terugnemen.

Hoe te retourneren
Om de artikelen retour te zenden hebben wij om het u makkelijker te maken een online formulier gemaakt. Je kunt het formulier hier vinden.

Omruilen
Ook voor het omruilen van artikelen dien je gebruik te maken van het online formulier. Op het formulier kun je aangeven welk artikel retour gestuurd wordt. In het opmerkingen veld onderaan het formulier kun je aangeven welk artikel je er graag voor in de plaats ontvangt.

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen sturen we je het vervangend artikel gratis toe.

Indien niet voorradig storten we het betaalde bedrag terug.

Geld terug
Zodra wij de artikelen in goede staat retour ontvangen hebben zullen wij het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst crediteren.

Stuur de te retourneren producten goed verpakt naar:

MB Styling
o.v.v. retourzending
Mevr. Brantlaan 7
5583 EA  Waalre

Let op: retourneren is op eigen risico en kosten. Bewaar jouw verzendbewijs goed totdat het zeker is dat we deze hebben ontvangen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Het formulier is meegestuurd in het pakket. Mocht je onverhoopt het formulier weggegooid hebben dan kun je deze hier downloaden.